Melek Sultan Anaokulu

Vizyon: Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak, yürekleri sevgi dolu çocuklarımızın sosyal, duygusal, bilişsel, ve fiziksel yönden iyi yetişmeleri için olanaklar hazırlamak ve var olan tüm imkanlardan yararlandırmaktır.

Misyon: Okulöncesi eğitim programı dahilinde sevgi ve güven ortamında; geleceğe özgür düşünebilen, yaratıcı, kendi kararlarını kendisi verebilen, üretken, gelenek ve göreneklerine sahip çıkabilen, Atatürkçü, laik, demokratik nesiller yetiştirmek, Okulöncesi eğitimi tanıtmak, yaygınlaştırmak ve her çocuğun okul öncesi eğitim almasını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz , e-Twinning Kalite Etiketi ödülleri almış olup, 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren Eko-okullar projesi yürütülmektedir.

Saatler: Ders Başlama:08.30 Ders Bitiş:13.30 Çocuk Kulübü Başlama:13.30 Çocuk Kulübü Bitiş:17.05
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz servis hizmeti Mustafa YILMAZ tarafından yapılacaktır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Hareketi Projesi (DE HA) Aile Okulu Projesi

WEB - https://caymeleksultan.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah.Yılmaz Altan Cad.No58 ÇAY / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Çay / Afyonkarahisar

Adres - Bahçelievler Mah.Yılmaz Altan Cad.No58 ÇAY / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Çay ilçemiz Afyon-Eskişehir-Konya yol kesişiminde bulunmakta olup, Türkiyenin her yerine kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 47 km uzaklıkta olup, ilçemiz Bahçelievler mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.