24 Kasım Öğretmenler Günü

Melek Sultan Anaokulu Müdürü Gülşah ÖĞÜT’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı.

Bu kutsal mesleğin sevgisini aşılayan ve onurunu gururunu yaşatan,bir güneş gibi insanların yolunu aydınlatan ve bizleri eğitim camiasının bir ferdi olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Gününü  kutluyorum.Zor zanaat olmasına rağmen ilk günkü gibi heyecanını daima içimde yaşarak çevreme daha faydalı işlere imza atarak ve örnek bir kişi olarak çevreye duyarlı,saygılı,bir insan bir birey olabilme bilincini öğrencilerime aşılayarak ve bunu gaye edinmiş bir eğitimci olarak,Peygamber Efendimiz Hz Muhammed(sav)”İlim öğrenmek için yola koyulan kişiye, Allah cennete giden yolu kolaylaştırır.”[5] buyurmuştur“, Gazi Mustafa Kemal  Atatürk “ En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır“ çok saygın onurlu insanların yolundan takip ederek kutsal mesleğin içinde  bir eğitim neferi olmanın daima sevinci ,mutluluğu,onuru içersindeyim. Bu meşakkatli,çetrefilli ,zor ve uzun yolda yürüyen bütün engelleri aşarak kendini geliştiren ve mesleğine adayan ,hayatımızın neşesi ,geleceğimizi teslim edeceğimiz yarınlarımız ,ülkemizin bekasını yürütecek olan gözbebeği yavrularımızı büyük bir özveriyle ,sevgiyle ,mesleğinin ilk günkü gibi  heyecanı taşıyarak ,hoşgörüyle,sabırla,büyük bir emekle zahmetle yetiştiren değerli meslektaşlarımın ve eğitim neferlerinin öğretmenler gününü kutluyorum.Şehit olan ebediyete irtihal olan öğretmenlerin ruhları şad olsun.

24.11.2023 86

28-12-2023